Замислете си да сте на нејзино место: Се обидел да ѝ ја соблече подвезицата и ја посрамотил за цел живот

Пијан младоженец  на својата сопруга наместо најсреќниот ден, ѝ приредил ужас.Младата дама од видеото, својата свадба ќе ја памети цел живот  и тоа за жал  не по добро. Иако видеото е урнебесно од една страна, не е лесно да се гледа нејзината неудобност и агонија. Ниту солзите на крајот.
Традицијата на симнување на подвезицата, која инаку трае  само неколку секунди, се претворила во цела агонија која потрајала дури пет минути. Пет. Минути. А само неколку часа пред тоа станала негова госпоѓа.

Младата дама од видеото, својата свадба ќе ја памети цел живот  и тоа за жал  не по добро. Иако видеото е урнебесно од една страна, не е

Пронајдете не на следниве мрежи: