Застана на улицата и ја уклучи камерата… Тоа што следеше потоа ЌЕ ВЕ ВООДУШЕВИ!

Нема ништо подобро отколку да седите покрај прозорецот, да го гледате небото, да го слушате ветерот и дождот како се посилно паѓа и да слушате како удираат громовите. Сето тоа изгледа како природен огномет.Меѓутоа, бидејќи се случува молњата да доаѓа побрзо отколку што вашето око може да види, понекогаш сакате да и подетално да го погледнете овој природен феномен. Токму поради тоа и ова видео е толку неверојатно!
Погледнете и споделете со пријателите…

 
Меѓутоа, бидејќи се случува молњата да доаѓа побрзо отколку што вашето око може да види, понекогаш сакате да и подетално да го погледнете овој прир

Пронајдете не на следниве мрежи: