ЗАВИСНИК ОД КЕЧАП: Го пие како пијалок и не може да живее без него…

Loading...

Саманта Арчер од своја 5-годишна возраст е зависна од кечап и неделно троши по две шишиња.
Денес има 30 години, живее во Лондон и секојднев

loading...
Loading...