Зема тоалетна хартија, а потоа ја натопи со алкохол…ОВА МОЖЕ ДА ВИ ГО СПАСИ ЖИВОТОТ и тоа на повеќе начини!

Дали знаете дека со помош на тоалетна хартија може да направите оружје или да зготвите ручек?Иако тоалетната хартија сите секојдневно ја употребуваме никогаш не ни паднало на памет во кои ситуации се применува.
Тоалетната хартија е всушност толку корисна што верувале или не може да ви го спаси животот.
А еве како од неа може да направите оружје или пак да направите ручек…Погледнете го видеото!Иако тоалетната хартија сите секојдневно ја употребуваме никогаш не ни паднало на памет во кои ситуации се применува.
Тоалетната хартија е

Пронајдете не на следниве мрежи: