Жена го носи својот син во полиција…

Жена го носи својот син во полиција и вели: -Сакам син ми да биде полицаец!-Зошто госпоѓо?-Зошто е многу глуп…-Докажете!Жената му се обраќа на својот син:-Сине иди види дали мајка ти е надвор.-Детето оди надвор.-Полицаецот:-Е стварно е глуп можеше да види преку прозорецот.-Зошто госпоѓо?-Зошто е многу глуп…-Докажете!Жената му се обраќа на својот син:-Сине иди види дали мајка ти е надвор.

Пронајдете не на следниве мрежи: