Жена се жали кај психијатар…

Една жена му се жали на психијатарот:Една жена му се жали на психијатарот:- Докторе, мојот сопруг мисли дека е коњ.- Не грижете се, тоа често се случува кај луѓето. Можеби вашиот сопруг е преморен од работа и има мал стрес. Најдобро ќе биде повеќе да се одмара за време на викендите.- Но докторе, тој спие во шталата и пасе трева на ливада покрај куќата.- Хммм, е тоа е веќе сериозен проблем. Донесете го да го прегледам, но морам д ве предупредам дека третманот за таквите пациенти е многу скап.- Ах, не грижете се за парите. Пред некој ден тој пак победи на коњските трки.Една жена му се жали на психијатарот:- Докторе, мојот сопруг мисли дека е коњ.- Не грижете се, тоа често се случува кај луѓето. Можеби

Пронајдете не на следниве мрежи: