Жена си одела ноќе сама дома…

Жена си одела ноќе сама дома…Жена си одела ноќе сама дома. Патот поминувал низ гробишта. Ја фаќало страв. Пред неа здогледалаеден маж кој одел во истата насока:- Може ли да одам со вас?- Да – рекол мажот.За да нема непријатна тишина, жената започнала разговор:- Не ли ви е страв ноќе да одите низ гробишта?- Ми беше, додека бев жив.Жена си одела ноќе сама дома. Патот поминувал низ гробишта. Ја фаќало страв. Пред неа здогледалаеден маж кој одел во истата насока:- Мо

Пронајдете не на следниве мрежи: