Жените погрешно го носат градникот, дали и вие сте една од нив?

Неколку едноставни трикови ќе ви откријат како градите да ви изгледаат најдобро во градник…Иако многу жени би биле пресреќни да не мораат да носат градник, суровара вистина е дека градникот некогаш е неопходен. Но, не сепак треба да внимавате каков градник купувате и како го носите.
Најчести грешки и совети:
-Го закопчувате градникот превисоко.
-Наместете ги прерамките така што ќе имате простор да вметнете прст.
-Наведнете се и видете дали градите ви испаѓаат- тоа не смее!
Погледнете на видеото!
 Иако многу жени би биле пресреќни да не мораат да носат градник, суровара вистина е дека градникот некогаш е неопходен. Но, не сепак треба да внима

Пронајдете не на следниве мрежи: