Женска, имаш ли време?

Loading...

Пред трафика:Пред трафика:
– Женска, имаш ли време?
– Не немам.
– А да ми дадеш вечер?
– Вечерва не можам зафатена сум, ај некој друг ден!Пред трафика:
– Женска, имаш ли време?
– Не немам.
– А да ми дадеш вечер?
– Вечерва не можам зафатена сум, ај некој

loading...
Loading...