Жирито мислеше дека ова е шега: Но кога започна музиката таа ги шокираше сите

Семи Брукс најпрво не беше сериозно сфатена од жирито но потоа…Таа се шегуваше и со публиката, криејќи го својот талент… Сите се смееле а со шегата успеала да ја придобие и публиката, но никој не го очекувал она што подоцна се случи..

 
Таа се шегуваше и со публиката, криејќи го својот талент… Сите се смееле а со шегата успеала да ја придобие и публиката, но никој не го очекувал

Пронајдете не на следниве мрежи: