Жирито остана МАЃЕПСАНО кога го слушна гласот на оваа натпреварувачка!

Членовите на жири комисијата на шоуто The Voice останаа маѓепсани кога го слушнаа овој ангелски глас на една натпреварувачка.Ситске Остериус има навистина голем талент.
Таа освен што знае прекрасно да пее, свири и на пијано.
Ситске со својот ангелски глас го маѓепса жирито, а сигурно и вие ќе останете маѓепсани откако ќе ја слушнете.
Погледнете ја нејзината аудиција, а во нејзиниот глас ќе уживаме и во понатамошните фази на натпеварувањето…

 
Ситске Остериус има навистина голем талент.
Таа освен што знае прекрасно да пее, свири и на пијано.
Ситске со својот ангелски глас

Пронајдете не на следниве мрежи: