Животната приказна на ова напуштено куче ги растажи луѓето ширум светот, но погледнете каде е денес!

Напуштеното куче Болиња, веќе 13 години живее на една бензиска пумпа во западниот дел на Бразил, сѐ додека еден хуман човек не одлучил да го спаси.Кога го здогледал, човекот не можел да им поверува на очите. Кучето било до толку дебело, што едвај се движело.
Но, решил да му помогне и да му даде шанса за подобар живот. По напорна работа и секојдневни тренинзи, Болиња се врати на вистинската патека.
Погледнете го видеото:
Кога го здогледал, човекот не можел да им поверува на очите. Кучето било до толку дебело, што едвај се движело.
Но, решил да му помогне и д

Пронајдете не на следниве мрежи: