ЖИВОТНИ ПРИКАЗНИ: И СЛАВНИТЕ личности се НОРМАЛНИ луѓе!

„The Conversation“ е проект на Аманда Де Каденет, која ги вклучува познатите од сите области, само за да допре подлабоко во разговорот со нив. Таа им дава шанса на славните да ја покажат другата страна од нив, низ што поминале во животот и каде се наоѓаат сега.Емотивно и чисто интервју. Погледнете!Емотивно и чисто интервју. Погледнете!

Пронајдете не на следниве мрежи: