Знаците по кои „само секс“ се разликува од вистинската врска!

Неколку знаци кои ќе ви помогнат да направите разлика што е вистинска врска а што е само секс. Повеќето средби се сведуваат само на секс
Нема ништо лошо на почетокот малку повеќе да уживате во сексот но ако чусвтвувате дека се се сведува само на тоа тогаш запрете малку….
Не постои желба за дружење
Не сака да излегувате секогаш има работа и брза некаде…
Не чувствувате блискост по сексот
Иако сексот е одличен но после него сте празни и едноставно нема хемија помеѓу вас.

 
Не сте опуштени
Однапред планирате кога ќе му се јавите, не сакате да пречите и се стегате за се. Тоа значи дека тој не се потрудил да ве опушти затоа што тоа не му е важно. 
Не сакате да разговарате за проблемите
Колку и да сте заедно тој едноставно не сака со вас за ништо да збори а најмалку за проблемите. 
Се забавува на сите страни
На вас ви е приоритет а тој едноставно не се замара со вас постојано си излегува со пријателите.
Секој ваш контакт се сведува на договор
Се слушате само за да се договорите но не и онака чисто да си посветите внимание еден на друг, 
 Повеќето средби се сведуваат само на секс
Нема ништо лошо на почетокот малку повеќе да уживате во сексот но ако чусвтвуват

Пронајдете не на следниве мрежи: