Зошто плачеш невесто?

Loading...

Зошто плачеш невесто?-Зошто плачеш невесто?
-Аман,остави,до пред малку не и го знаев името на свекрва ми…
-И,како се вика???
-Надежда…
-Е,па добро де,убаво име,а зошто плачеш?
-Аман,ти неписмен си?Па знаеш ли дека таа умира последна???-Зошто плачеш невесто?
-Аман,остави,до пред малку не и го знаев името на свекрва ми…

loading...
Loading...