Боки 13 потврди дека ќе се кандидира за претседател на СДСМ

Водството на СДСМ донесе одлука дека на 21 март ќе се одржи вонреден конгрес каде што ќе се гласа за новиот претседател на СДСМ како и за негови соработници.
Неофицијално, пред неколку дена искочија информации дека Боки 13 ќе се кандидира за претседател а денеска официјално тој пред денешното судење за Меѓународен сојуз потврди дека ќе се кандидира за претседател истакнувајќи дека повеќе детали јавноста ќе добие во форма на соопштение.

Пронајдете не на следниве мрежи: