БРЕДЛИ КУПЕР Е ‘МАГНЕТ’ ЗА СУПЕРМОДЕЛИ – Ирина Шајк не е среќна за новата врска на нејзиниот поранешен: “Таа е и помлада од мене…“

Пронајдете не на следниве мрежи: