Гола Планина Колектив во Лабораториум


Гола Планина Колектив во Лабораториум

Вечерва во 21:00 часот, Гола Планина Колективот ќе има настап во Лабораториум.

Гола Планина е составена од група млади музичари и ентузијасти кои наметнуваат авторска музика на алтернативната музичка сцена. Во моментот во овој колектив се Луфтанза, ХАЈКА, Cut your nipple, corrosion. , Basement cult, Dimish, Zanadu, KEM, Peach Vice, Vagina Corporation, Стој После! , Дивоградба, Харакири, Zulu 3.4, Conspiracy и ATA, артисти и бендови кои настојуваат да бидат дел од скопската субкултура.

Пронајдете не на следниве мрежи: