Изменет сообраќаен режим на патот Групчин – Тетово

Loading...

Изменет сообраќаен режим од денеска ќе има на магистралниот пат Групчин – Тетово поради градежни активности за поставување индуктивни јами.
Авто мото сојузот на Македонија информира дека изменетиот сообраќаен режим ќе трае во следните два дена.

 

loading...