Каде живеат најубавите луѓе во Европа?

Loading...

Врз основа на анкета во која биле опфатени 1.926 испитаници, еден картограф изработи мапа на која ги претстави земјите во Европа според тоа каде живеат најубавите луѓе.

Убедливо најмнгу гласови добиле жителите на Шведска (518), а по нив се Французите (134) и Шпанците (103).

Македонците добиле 0 гласови во анкетата, додека Хрватите добиле 25, а Србите 17 гласови.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...