Начекал невеста со 20 мажи во неговата нива во Војводина

Loading...

Девојка во венчаница и дваесетина голи мажи начекал еден земјоделец во Војводина, работејќи на својата нива. Снимката која ја направил за кратко време се раширила по социјалните мрежи и стана хит во регионот.
Што е белграѓани, дојдовте овде да се снимате? Сиктер!, им порача тој.

loading...