Потребни ви се само две секунди за да дознаете дали е за брак! Поставете само едно прашање!

Не е толку ретко кога со некого сме во врска со месеци за на крајот да ни кажат дека сепак не се подготвени за брак. За да заштедите драгоцено време, поставете го следново прашање.Вистина е дека жените често не можат веднаш да проценат кој маж е подготвен за брак . Секогаш е потребно малку време за да запознаеш и разбереш некого. За среќа, овој тест од две секунди ќе го олесни и ќе заштеди драгоцено време за многумина. Експертот за врски Јана Хукинг смисли едноставен тест од две секунди кој ќе ви помогне да одлучите дали вашиот партнер е „материјал за брак“. Како што тврди таа, тестот го применува по неколку изложувања, приближно по три месеци. – Добро го гледам човекот и се замислувам како стојам во венчаница, подготвена да одам до олтарот – започна Јана. – Тогаш се прашувам, кога ќе го видам тој маж, што чувствувам, дали сум возбудена и не можам да си поверувам на среќата што тој човек е мојот иден брачен партнер? Или само размислувам како ќе имам убав и добар живот со него – продолжи таа.  View this post on Instagram A post shared by Jana Hocking 🦁 (@jana_hocking)Експерт за врски, таа објасни дека ако го изберете првиот, тој маж е за вас и треба да останете со него. Меѓутоа, ако повеќе се приклонувате кон вториот одговор, тогаш најдобро е да се збогувате.– Втората опција не нуди извонредна љубов, нуди сигурна љубов – објасни таа. Минатиот месец таа откри и предупредувачки знаци на апликациите за запознавање на кои жените треба да внимаваат. – Ако по неколку состаноци со тој маж што сте го запознале преку апликацијата, видите дека го избришал својот профил на таа апликација, тоа значи дека постои потенцијал за непожелно однесување – рече таа.Друг лош знак е ако објавува само фотографии од долниот дел од телото или од далечина. Јана тврди дека ако мажите споделуваат видеа кои всушност не го откриваат нивниот идентитет, тоа обично значи дека кријат нешто, како што е фактот дека се во брак. Исто така, оние со мистериозни фотографии често ќе закажуваат со вас, а потоа нема да се појават. 

Пронајдете не на следниве мрежи: