Причината за црвениот портрет на кралот Чарлс Трети


Причината за црвениот портрет на кралот Чарлс Трети

Џонатан Јео – уметникот кој го нацрта портетот на кралот Чарлс Трети вели дека уживал во мемињата на интернет што ги предизвикало неговото ново дело на монархот. Тој исто така ја откри и причината зошто на портретот преовладува црвената боја.

Пронајдете не на следниве мрежи: