Си шмркал на гробот на Ескобар! Лабаво (видео)

Британец си шмркал на гробот на Ескобар. И си објавил видео од тоа. Потоа следеле проблемите. Добил закани по животот и 5 години забрана за влез во Колумбија. На ова тој вели дека шмркањето било во знак на респект кон Пабло Ескобар…