Модата во Gossip Girl низ годините – фото – дел 1

Loading...

Серијата Gossip Girl заврши. Иако на македонските телевизии, епизодите кои се емитуваат се од првите сезони, вчера вечерта, оваа серија го имаше својот крај. Финалната епизода освои многумина со крајот, како што и ги изненади сите, со тоа што конечно се откри идентитетот на Gossip Girl.

Но, нема да спомнуваме ништо повеќе, за да не го расипеме крајот на оние кои се уште го немаат изгледано.

Наместо тоа, во чест на крајот на оваа серија која направи бум во модата кај тинејџерките, ви ги донесуваме, во неколку делови, најдобрите креации, фустани и комбинации носени на ова шоу. 

 

Да почнеме од почеток:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани.  Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

loading...