Виц: Син ми се вика Светлана (црн хумор)

Loading...

Се среќаваат двајца другари:

– Кај се бе брат, што има ново?

– Ми се роди син! Го крстивме Светлана.

– Е зашто така син, а да се вика Светлана?

– Па кога се роди во болницата, наместо папочната врвца му пресекоа нешто друго…

loading...