Виц: Улетување

Loading...

Прослава во Скопје, татко и син

Синот: Тата да уљетим?
– Не сине, рано је.
Се собираат илјада луѓе.
Синот: Тата да уљетим сад?
– Не сине још је рано.
Се собираат пет илјади луѓе.
– Тата да уљетим сад?
– Уљети сине!!!
Синот: Семки, кикирики леблебија !!!

loading...