Microsoft .NET Developer/ Architect

КИНГ ИЦТ спаѓа меѓу водечките ИT интегратори во регионот. Својата пазарна позиција и развој ги градиме преку стварање на деловни вредности за нашите корисници преку исклучително познавање на деловните процеси и широка палета на врвни експерти за ИТ технологии.

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/microsoft–net-developer-architect/3668

Пронајдете не на следниве мрежи: