Се бара електро инженер

Loading...

ПРВИОТ СОВРЕМЕН ТРГОВСКИ ЦЕНТАР ВО МАКЕДОНИЈА СО ПОТПОЛНО НОВ КОНЦЕПТ КОЈ ГИ ОБЕДИНУВА ШОПИНГОТ, ЗАБАВАТА И ДРУЖЕЊЕТО,

 

Во соработка со ВРАБОТУВАЊЕ.КОМ oбјавува ОГЛАС за работна позиција ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР

 

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/elektro-inzhener/3692

 

 

loading...