Се бара HVAC инженер

Loading...

ПРВИОТ СОВРЕМЕН ТРГОВСКИ ЦЕНТАР ВО МАКЕДОНИЈА СО ПОТПОЛНО НОВ КОНЦЕПТ КОЈ ГИ ОБЕДИНУВА ШОПИНГОТ, ЗАБАВАТА И ДРУЖЕЊЕТО,

 

Во соработка со ВРАБОТУВАЊЕ.КОМ oбјавува ОГЛАС за работна позиција HVAC Инженер

 

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/hvac-inzhener/3691

 

loading...