Се бара технички раководител

Loading...

ПРВИОТ СОВРЕМЕН ТРГОВСКИ ЦЕНТАР ВО МАКЕДОНИЈА СО ПОТПОЛНО НОВ КОНЦЕПТ КОЈ ГИ ОБЕДИНУВА ШОПИНГОТ, ЗАБАВАТА И ДРУЖЕЊЕТО, 

 

Во соработка со ВРАБОТУВАЊЕ.КОМ oбјавува ОГЛАС за работна позиција Технички раководител 

 

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/tehnichki-rakovoditel/3688

loading...