Sales Specialist

Loading...

КИНГ ИЦТ спаѓа меѓу водечките ИT интегратори во регионот.

Својата пазарна позиција и развој ги градиме преку стварање на деловни вредности за нашите корисници преку исклучително познавање на деловните процеси и широка палета на врвни експерти за ИТ технологии.

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/sales-specialist/3739

 

loading...