Key Account Manager

Loading...

КИНГ ИЦТ спаѓа меѓу водечките ИT интегратори во регионот.

Својата пазарна позиција и развој ги градиме преку стварање на деловни вредности за нашите корисници преку исклучително познавање на деловните процеси и широка палета на врвни експерти за ИТ технологии.

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/key-account-manager/3738

loading...