Близу бара ИТ Администратор

Loading...

Друштвото за телекомуникациски инженеринг, софтвер, трговија и услуги БЛИЗУ МЕДИА ЕНД БРОУДБЕНД ДООЕЛ Скопје, има потреба од 1 вработувањe за работно место ИТ АДМИНИСТРАТОР во Скопје (дирекција).

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/it-administrator/3725

loading...