Програма за млади банкари

Loading...

Една од стратешките определби на ПроКредит Банка е развој на младите професионалци во одговорното банкарство. Како одговорна банка која обезбедува најдобри услуги за клиентите, ние постојано сме заинтересирани да ги имаме вистинските луѓе кои се поистоветуваат со нашата мисија и етичкиот начин на водење бизнис.
Повеќе на следниот ЛИНК.Една од стратешките определби на ПроКредит Банка е развој на младите професионалци во одговорното банкарство. Како одговорна банка која обезбедува

loading...