Се бара E-Commerce Project Manager

Loading...

Компанија, специјализирана за продажба по пат на интернет, го огласува слободното работно место: E-Commerce Project Manager. Барани квалификации за наведената работна позиција се:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/e-commerce-project-manager/2009

loading...
Loading...