Се бара Авто – механичар

Loading...

За сите кандидати кои имаат завршено минимум средно образование, преходно работно искуство со моторни возила од групацијата VW, како и работно искуство со тестер за дијагностика, Испратете ги Вашите професионални биографии на следната е-мејл адреса:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/avto—mehanichar/2058

loading...
Loading...