Дрско:Македонец наполнил цел резервоар со гориво

Loading...

На една од бензинските станици во Скопје чиј идентитет не се открива, забележан е просечен граѓанин на Македонија (без часовник на рака, без златен ѓердан, без најнов модел на мобилен телефон и без мирис на парфем) кој на своето возило старо отприлика 20 години, марка Шкода како без перде и срам му вели на вработенитон на бензинската пумпа:Полни до врв!
Целиот текст, кој е прекрасна метафора на живеачката можете да го прочитате на:
https://news.vrabotuvanje.com.mk/mk/articles/nevesti/drskomakedonec-napolnil-cel-rezervoar-so-gorivo

loading...
Loading...