70 работни места ОТВОРЕНИ!!!

Loading...

Доколку сакаш да заминеш од државата…

Сакаш да заработиш доволно пари…

И подготвен си да одговориш на предизвиците тогаш ова е оглас за тебе…

Отворени над 70 работни позиции.

Се бараат лица со различни профили со и без факултетска диплома. Огласов е за сите оние кои сакаат да работат на Блискиот Исток.

Проверете и аплицирајте!

https://vrabotuvanje.com/job-advert/otvoreni-rabotni-pozicii/2091

loading...
Loading...