И хигиеничарката си поднесе оставка

Loading...

Предупредување: Оваа вест е невистинита и нема допирни точки со реалната ситуација.Претставува само хумористичен начин на гледање на дневно-политичките збиднувања во земјава.И има единствена цел – да ве насмее.

После низата оставки во најгледаната телевизија во Македонија денеска е поднесена и нова која силно ги потресла сите раководни структури во гореспоменатата телевизија. Имено хигеничарката кај вработените позната како Цеце, денеска во претпладневните часови си поднела неотповиклива оставка на позицијата чистачка на ходниците…

Ова е само почетокот. Целата вест е на следниот линк:

https://news.vrabotuvanje.com.mk/mk/articles/nevesti/sitelhigienicharkata-si-podnese-ostavka

Видете и :

Дрско:Македонец наполнил цел резервоар со гориво

 

loading...
Loading...