Се вработуваат 118 државни службеници во Влада на Република Македонија

Loading...

Се вработуваат 118 државни службеници во Влада на Република Македонија 

Секретаријатот  за спроведување на Рамковниот Договор  има потреба од вработување на 118 државни службеници и тоа за следниве позиции:

1.Помошник раководител на сектор за стручна и оперативна поддршка(3)извршител(и);

 2.Советник за стратегија, планирање и следење(2)извршител(и); 

3.Соработник за стратегија, планирање и следење(2)извршител(и);

 4.Помлад соработник за стратегија, планирање и следење(81)извршител(и);

 5.Помлад референт за стратегија, планирање и следење(30)извршител(и);

Деталите на: https://vrabotuvanje.com/job-advert/118-drzhavni-sluzhbenici-/2112

 

 

 

loading...
Loading...