Што им носи ЕУ на фирмите, работниците и студентите?

Loading...

Погледнете ги петте најважни промени во областа на трудот и студирањето што би не очекувале во блиска иднина кога ќе влеземе во Европската унија. Ќе можеме да бидеме мобилни до кај што досега територијата на ЕУ, но некои земји веќе ја најавија можноста за привремени забрани. 

Целата вест на:

https://news.vrabotuvanje.com.mk/mk/articles/muabet-na-denot/shto-im-nosi-eu-na-firmite-rabotnicite-i-studentite

 

loading...
Loading...