Неверојатно:Комшија зборува со сите комшии во зграда

Loading...

Предупредување:Оваа вест е невистинита и нема допирни точки со реалната ситуација.Претставува само хумористичен начин на гледање на дневно-политичките збиднувања во земјава.И има единствена цел -да ве насмее.

 

Деновиве е забележана несекојдневна појава на ул.Раде Кончар бб влез 2.Имено лицето кои комшиите го знаат како Лазе од приземје зборува со сите комшии и тоа од први до поткровје.Иако ова се случувало со години наназад појавава дури денес е обелоденета бидејки во зградата на Лазе во која живее изминативе 30 години од пред девет месеци се доселило ново семејство кое не разменило ниту еден збор со останатите станари на дотичната зграда се до вчерa…

Ова е само почетокот. Целата вест е на следниот линк: https://news.vrabotuvanje.com.mk/mk/articles/nevesti/neverojatnokomshija-zboruva-so-site-komshii-vo-zgrada

 

 

loading...
Loading...