Препознајте:Сомнителни огласи за работа

Loading...

Пулс24.мк во соработка со специјализираниот и број еден сајт за вработување во Македонија – https://vrabotuvanje.com.mk… ви пренесува интересни текстови кои можат да ви помогнат при изборот на вашето работно место, или пак при барањето на можноста за нов предизвик во вашата кариера.

Некои фирми навистина ги организираат интервјуата за работа со своите кандидати доцна попладне или навечер, поради тоа што имаат голем број пријави, па ги распоредуваат во текот на целиот ден. 

Исто така, директорите на некои фирми не се во можност да одржуваат интервјуа во текот на работниот ден, па ги поместуваат по работното време. Ова е најчесто случај со големите фирми…

Целиот текст на: https://news.vrabotuvanje.com.mk/mk/articles/gratis-sovet/prepoznajtesomnitelni-oglasi-za-rabota

loading...
Loading...