Вработи се во Ван Хоол

Loading...

Вработи се во Ван Хоол!

Ван Хоол – белгиска фабрика за производство на автобуси, ја отвара својата фабрика во Македонија и тоа во Бунарџик-Скопје.

Токму заради тоа почнува да го бара својот тим. Отворени се повеќе работни позиции меѓу кои и Менаџер за квалитет. Доколку поседувате диплома од било кои од техничките факултети – АПЛИЦИРАЈТЕ!

https://vrabotuvanje.com/job-advert/quality-manager/2404

loading...
Loading...