Се бараат Келнери за работа во Доха, Катар

Loading...

ГЛОБАЛВОРК,  Агенција за посредување при вработување во земјата и странство, во моментов имаат потреба од ангажирање на кадар за позиција – КЕЛНЕРИ, за работа во Италијански ресторан и луксузни хотели во Доха, Катар.

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/kelneri/2410

Па, повелете, побрзајте…

loading...
Loading...