Слободни работни позиции за професори

Loading...

Доколку имаш завршено економски, правен архитектура или филолошки, еве ти шанса да станеш професор на еден од приватните факултети во Скопје.

 

https://vrabotuvanje.com/job-advert/mit-univerzitet/2539

 

loading...
Loading...