Отворено работно место за раководител на производство

Loading...

Шпанската Компанија ИНДБУС Д.О.О со дејност производство на моторни возила, со седиште во Скопје има потреба од РАКОВОДИТЕЛ НА ПРОИЗВОДСТВО.
 
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/rakovoditel-na-proizvodstvo/2615
 
 

loading...
Loading...