Се бара референт за продажба

Loading...

ТОБАКО АД Скопје, Водечки бренд Македонскиот пазар, со 21 годишна традиција во малопродажбата, услугите и дистрибуцијата, има потреба од Референт за продажба. 
 
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/referent-za-prodazhba—prodavach/2590

loading...
Loading...