Се бара книговодител

Loading...

Бараме кандидат за позиција Книговодител. 

Во Македонија, во Битолскиот регион, KROMBERG & Schubert гради фабрика и има намера да вработи до 2.500 работници. Нашата компанија бара кандидат кој ќе стане дел од нашиот тим за следната работна позиција: Accountant.

деталите на линкот подолу:

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/knigovoditel/2787

loading...
Loading...